SKANNO ON TÄYDEN PALVELUN DESIGNTALO

Design-tuotteiden tilaus (tilaustavat auki) / sisustusuunnittelu / verhoilu ja räätälöinti / kuljetus ja asennus / loppusilaus

SISUSTUSSUUNNITTELU

Kokeneet ammattisuunnittelijamme auttavat sinua löytämään toimivat ja kauniit ratkaisut kotiisi tai yritykseesi hyödyntäen Skannon laajaa tuotevalikoimaa. Skannon mallisto – joka kattaa eri tilojen kalusteet, valaisimet, matot, verhoilu- ja verhokankaat – koostuu sekä omista, että tunnetuista kansainvälisistä designbrändeistä, kuten Ligne Roset, Minotti ja B&B Italia.

LUE LISÄÄ »

UUDELLEENVERHOILU

Verhoilemme uudelleen omia mallejamme. Tuotteeseen parhaiten sopivat kankaat löytyvät laajasta valikoimastamme suunnittelijoidemme avulla.

PERSOONALLISET RATKAISUT

Edustamiemme brändien valikoimissa on paljon vaihtoehtoja niin tuotteiden ko’oissa kuin malleissa, joista asiakkaalle räätälöidään omien toiveiden mukainen ratkaisu mukaan lukien verhoilukangas, materiaalit sekä muut yksityiskohdat. Erikoismitoilla valmistetuista kalusteista teemme aina tuotekohtaisen kyselyn valmistajalta.

VERHOSUUNNITTELU

Verhopalvelumme kattaa mittauskäynnit, suunnittelun, ompelun ja asennuksen. Laajasta kangasvalikoimastamme löytyy eri tiloihin, tarpeisiin ja tyyleihin sopivia kankaita. Suunnittelijamme auttavat parhaan ratkaisun löytämiseksi.