MUOTOILUA KAIKILLESkannolla voit maksaa Debit-korteilla ja seuraavilla luottokorteilla: Visa, MasterCard, Eurocard, Diners Club ja Amex. Yli 3000 € kertaostoksen voimme jakaa kahteen maksuerään: 50% ennakkomaksu suoritetaan tilauksen yhteydessä, 50% loppulasku voidaan suorittaa paikan päällä liikkeessä tai laskulla toimituksen yhteydessä. Alle 3000 € kertaostos suoritetaan kertamaksuna liikkeessä tai laskulla. Tarjoamme myös osamaksuratkaisun: Tuohi MasterCard on uusi ja erittäin suosittu maksutapa, jolla voit jakaa ostoksen summan kahdelle vuodelle maksettavaksi tasaerissä, ilman korkoja. Huikea määrä etuja ja ominaisuuksia – yhdellä kortilla!

OSTA HETI –MAKSA ERISSÄ

Korttia voit hakea joko internetissä tai meillä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat TUOHELLA ostamasi tuotteen heti mukaasi ilman käsirahaa. TUOHI MasterCard –kortti tulee postitse kotiisi noin kahden viikon kuluttua. Luoton voit maksaa takaisin sinulle parhaiten sopivissa kuukausierissä. Voit helposti jakaa kauppahinnan jopa kahdelle vuodelle ilman korkoja! TUOHI-kortilla saat ostollesi jopa 24 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa tasaerissä!

MAKSUVÄLINEESI SUOMESSA 
JA ULKOMAILLA

TUOHI MasterCard –kortti toimii maksuvälineenä jo pelkästään Suomessa yli 55 000 ostopaikassa. Sillä voit tehdä ostoksia esimerkiksi päivittäistavaraliikkeissä, huoltoasemilla, erikoisliikkeissä, hotelleissa sekä ravintoloissa, myös ulkomailla. TUOHELLA voit lisäksi nostaa käteistä rahaa automaateista – niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pidä siis TUOHI lompakossa, ja hyödynnä sen hyvät ominaisuudet jatkossakin. Lisätietoja kortin ominaisuuksista löydät osoitteessa www.tuohi.fi
Maksaessasi ostokset TUOHELLA saat ostolle jopa 24 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä, tilinhoitomaksu on 5€/kuukausi. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. TUOHI MasterCard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. TUOHEN todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 21,05 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (8/2014) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu. TUOHI on jatkuva luotto, se on voimassa toistaiseksi, ja sen myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. Luottoraja on 1 000 – 10 000 euroa, korko on 3 kuukauden euriborkorko + 12 % ja tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa, ei vuosimaksua.