”Suomalaisia raaka-aineita” 9.9. – 10.10.2015

120/20 – asiakasilta
10.10.2015

Mitä suomalainen raaka-aine tarkoittaa menestymisen näkökulmasta? Riittääkö, että brändi on suomalainen vai pitääkö koko tuotannon olla Suomessa? Miten saada suomalaiset designyritykset maailmalle?

Juhlimme ”Suomalaisia raaka-aineita”- myyntinäyttelyn avajaisia 9.9.2015 kotimaisen designin, ajankohtaisten aiheiden ja herkkujen äärellä! Panelisteina illassa olivat Pyry Taanila (Vuoden nuori muotoilija), Oona Hilkamo (Harri Koskinen Works), Kivi Sotamaa (Ateljé Sotamaa), Ulla Koskinen (Asun-lehti) sekä Martti Paatela (Epic Foods). Keskustelun vetäjänä toimi kulttuurialan toimittaja sekä luennoitsija Sami Sykkö.

Skanno_avajaiset_100915_kuvaJaanaTihtonen (43)

Skanno_avajaiset_100915_kuvaJaanaTihtonen (21)

Syksyn sadon tarjosivat Harri Koskinen Works, Nikari OySecto DesignHimmeeMuotoilutoimisto Ehee, Ateljé Sotamaa, Kuori OySaana ja Olli1kertaa2, Annika Huurrekorpi, RK DesignNordic HysteriaInnofusorVAJA FinlandUploud Audio&Bros ja Pure Design.

Skanno_kuvaJaanaTihtonen (5)

Skanno_kuvaJaanaTihtonen (13)

Skanno_kuvaJaanaTihtonen (31)

Suomalaisen designin myyntinäyttely jatkuu Skannolla 10.10. saakka!

Kuvat: Jaana Tihtonen