Facebook-kilpailu: valitse suosikkityylisi ja vaikuta Skannon valikoimaan!
24.5.2016
Kesäale alkoi!
27.6.2016
Skanno_Showroom (8)

Skannon kattava ja koko ajan uudistuva valikoima designklassikoita ja -uutuuksia on jatkossakin tärkeä osa yrityksen toimenkuvaa.

 

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 15.6.2016

Skannossa vaihtui omistaja

Tänä vuonna 70 vuotta täyttävä Oy Skanno Ab on siirtynyt uudelle omistajalle. Yrityksen omistajana ja toimitusjohtajana pitkään ollut Barbara Roos jää ansaitusti eläkkeelle ja yrityksen toiminnasta vastaa jatkossa Pirkko Tahkola.

”Vanhempani perustivat Skannon 70 vuotta sitten. Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia luotsata Skannoa  yli 30 vuoden ajan. Tänä aikana Skanno on kehittynyt yhdeksi arvostetuimmista design-yrityksistä Suomessa,” kertoo Barbara Roos ja jatkaa ”Työ on ollut intohimoni. Nyt on kuitenkin tullut aika antaa tilaa nuoremmille. Koska omasta perheestäni ei ollut jatkajia, olen erittäin tyytyväinen, että jatkajaksi löytyi ulkopuolelta henkilö, jossa kiteytyy se mitä jatkajalta voi toivoa; yrittäjyyttä, laatutietoisuutta ja vahva design-näkemys.”

”On etuoikeutettua päästä jatkamaan näin kunniakkaan historian ja vahvan brändin omaavan yrityksen toimintaa,” sanoo puolestaan Pirkko Tahkola ja avaa yrityksen tulevaisuuden näkymiä seuraavasti: ”Kansainvälisten designhuonekalujen ja -sisustustuotteiden tarjoaminen suomalaisille yksityis- ja yritysasiakkaille on jatkossakin toiminnan perusta. Skannossa asiakasta palvelee aina suunnittelualan koulutuksen saanut ammattilainen, mikä varmistaa asiakkaalle designhankinnan onnistumisen. Showroomimme valikoimaa tullaan entisestään kehittämään siten, että siellä on aina hyvin kattava ja koko ajan uudistuva valikoima designklassikoita ja –uutuuksia koettavana. Tervetuloa palveltavaksi, niin uudet kuin vanhat Skannon asiakkaat!”

 

Lisätietoja

Pirkko Tahkola

pirkko.tahkola@skanno.fi

040 567 6270