Kesäale jopa -50%!
16.7.2017
Habitare 2017
2.9.2017

Odotetuimpiin muotoilu- ja designtapahtumiin lukeutuu varmasti tulevan syksyn Habitare huonekalu- ja sisustusmessut, joka kokoaa alan ammattilaiset ja asiakkaat saman katon alle 13.-17.9.2017. Tällä kertaa emme ainoastaan tutkaile mitä kaikkea hauskaa ja inspiroivaa näytteilleasettajat tarjoavat, sillä Skanno tekee tauon jälkeen paluun Habitareen omalla osastolla! Lisää messukuulumisia pääset jo pian lukemaan syyskuun uutiskirjeestämme, nettisivuiltamme ja sosiaalisesta mediasta. Pysythän siis matkassa!

Skannolle kannattaa poiketa vielä elokuun aikana kahdestakin syystä: tarjoamme ainutlaatuisia Outlet- tuotteita jopa -50% alennuksilla 31.8. saakka liikkeessämme sekä Huuto.netissa. Tyhjennysmyynnin ohella esittelemme sinulle syksyn 2017 mielenkiintoisimmat uutuudet, joita saapuu syysnäyttelyymme viikottain!

Bränditietoisimmille asiakkaille kerromme vielä tässä uutiskirjeessä nykyaikaisista ja linjakkaista kalusteistaan tunnetun italialaisen Arperin. Tervetuloa tutustumaan brändin vaihtuvaan valikoimaan liikkeessämme, josta löydät kauniit ja toimivat ratkaisut niin kotiin kuin työpaikalle!


Vielä ehdit: tee ostoksia Skanno Outletissa!

Hanki huippudesignia merkittävillä säästöillä liikkeestämme sekä Huuto.netista elokuussa! Asioidessasi Skanno Outletissa, voit ostaa tuotteen tai tuotteita heti itsellesi, ja maksaa ostokset joustavasti joko liikkeessämme tai ennakkolaskulla ennen tavaran noutoa tai toimitusta.

Skanno Outlet- edut ovat voimassa 31.8.2017 saakka. Aletuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tutustu tarkemmin Skannon sopimusehtoihin täältä.


Kuukauden brändi: ARPER

Nykyaikaista muotoilua koteihin ja toimistoihin

Italialainen Arper perustettiin 1980- luvun lopulla täyttämään nopeasti muuttuvien kotien sekä työympäristöjen uudenlaisia vaatimuksia. Vuosia kestäneen tuotekehityksen ja teknologiaharppauksien avulla käyttöön otettiin ensimmäistä kertaa muun muassa kevyttä alumiinia tuolin jalkoihin ja kestävää polypropyleenia istuimiin.

1990- luku oli erityisen tärkeä vuosikymmen Arperille ja sen designtiimille, joiden yhteistyössä syntyivät lukuisat, maailmanlaajuisesta maineesta nykyisin nauttivat tuoteperheet kuten CatifaBabarNuur, Meety, Kinesit sekä Parentesit. 2004 Arper tapasi puolestaan Minottin pääsuunnittelijanakin tunnetun Rodolfo Dordonin, joka palautti Corte- mallistollaan tyylikkään ja virtaviivaisen nahkatuolin takaisin toimistoympäristöihin.

Ajan hermolla säilyminen näkyy edelleen mallistossa, joka yhdistää puhtaat linjat, korkealaatuiset materiaalit, hyvän ergonomian ja käytännönläheisen suunnittelun harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tuotteiden pitkäikäisyys kulminoituu tyytyväisiin asiakkaisiin, jotka etsivät kestäviä ja luontoa säästäviä ratkaisuja, tinkimättömän toimivaa tyyliä ilman kompromisseja.

TUTUSTU NYT >