Elokuun kuulumisia
24.8.2017
Syksy on kampanjoiden aikaa!
13.10.2017

Osastoltamme löydät tyylikkäitä kokonaisuuksia syksyn 2017 uutuuksista ja klassikoista. Inspiraationamme on ollut viime vuosisadan alkupuolella vaikuttanut Art Decó, jolle ominaista ovat erityisesti rikkaat sävyt, rohkea geometrisuus ja nykyaikainen eleganssi. 

Bongaa osastoltamme seuraavien brändien uutuuksia ja päivitettyjä klassikkoja:

BD Barcelona

Askeleen edellä kulkeva espanjalainen. Mielikuvituksellista, rajoja rikkovaa suunnittelua ja tuotteita eturivin huippujen kuten Jaime Hayonin ja edesmenneiden tähtien, taidemaalari Salvador Dalin sekä arkkitehti Antoni Gaudin, johdolla. www.bdbarcelona.com

Ligne Roset

Kepeäitä tuulia ranskalaisittain. Perheyritys, josta ei puutu mutkatonta muotoilua pilke silmäkulmassa, modernia luksusta ja viimeisimpiä trendejä hyvällä hinta-laatusuhteella. Yksinoikeudella Skannolta. www.ligne-roset.com | 2017 uutuudet (painokuvina): http://collection2017.ligneroset.com/

Hyödynnä heti messujen alkumetreillä Ligne Rosetin syyskampanja: tarjoamme -15% brändin koko valikoimasta 13.9.-14.10. ajan! Tutustu Ligne Rosetin 2017 valikoimaan Habitaressa sekä liikkeessämme Mannerheimintie 4:ssa ja tee tilaus!

Mogg

Rouheita vastapareja italialaisella otteella. Orgaaniset muodot ja kylmät, terävät elementit synnyttävät kiehtovia ja tavanomaisesta poikkeavia tuotteita uusia ja ennestään tuttuja muotoja rohkeasti yhdistelemällä. www.mogg.it

Moooi

Sadunomaisia kohtaamisia Hollannista. Taitavasti äärilaidoilla liikkuva muotoilu poimii eri aikakausien parhaimmat piirteet tuotteisiin, joita terästetään raikkaalla väripaletilla ja kuviomaailmalla tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. www.moooi.com

Northern Lighting

Pohjoisen välkettä Norjasta. Perusmuodoilla ja muilla graafisilla elementeillä leikittelevä valaisinperhe tarjoaa erilaisia tunnelmia ja hienostunutta kauneutta skandinaaviseen makuun. www.northernlighting.no

Kymo

Hemmottelevaa jalkahoitoa Saksasta. Katseen voi luoda lattialle nyt luvalla ja nauttia ylellisen tuntuisesta, käsinkudotusta matosta jalkojen alla. www.kymo.de

—————-

KILPAILUT OVAT PÄÄTTYNEET JA VOITTAJILLE ILMOITETTU. Kiitos osallistumisesta!

Messujen aikana pääset lisäksi osallistumaan kahteen kilpailuun, joissa molemmissa arvomme 500€ lahjakortin Skannolle. Kisaa voitosta seuraavilla tavoilla:

Skannon Polaroidbox
1. Valokuvaa messufiiliksesi Skannon osastolla 6C50
2. Jaa kuva Instagramissa kahdella hashtagilla #skannopolaroid ja#skannohabitare2017
3. Kuvasi tulostuu osastomme PartyBoxista, josta saat sen ilmaiseksi mukaasi
4. Jakamalla kuvasi, osallistut Skannon 500€ arvoisen lahjakortin arvontaan!

Vastaa ja vaikuta
Anna palautetta osastostamme ja jätä samalla yhteystietosi meille – pääset heti mukaan 500€ arvoisen lahjakortin arvontaan!

Huom! Arvonnat ovat voimassa vain messujen ajan 13.–17.9.2017 Skannon omalla näyttelyosastolla. Arvonnoissa voittaneisiin otetaan erikseen yhteyttä messujen jälkeen.

—————-
Äänestä suosikkibrändiäsi ja voita liput Habitareen kahdelle!
http://skanno.fi/habitarekilpailu2017/
—————-

Osasto 6C50 – Nähdään siellä 😉