Valikoidut valaisimet -15% marraskuussa!

Syksy on kampanjoiden aikaa!
13.10.2017
Elina Ulvion inspiraatio Peek-peilin takana
28.2.2018

Marraskuussa voimme murehtia ikävää säätä ja pimeyttä tai nauttia sen tuomista uusista mahdollisuuksista – esimerkiksi ihanat kynttiläasetelmat luovat taianomaista tunnelmaa kotiin ja auttavat osaltaan rentoutumaan kiireisenkin päivän päätteeksi. Toisinaan tarvitaan tätäkin tehokkaampia keinoja, joilla selättää nurkan takana piileskelevä kaamos. Me skannolaiset vannommekin hyvän valaistuksen nimeen ja haluamme tarjota marraskuussa valikoituja suosikkivalaisimia sinulle 15% alennuksella Lampefeberiltä, Prandinalta ja Northern Lightingilta!

Tutustu valaisinkampanjamme sisältöön tarkemmin seuraavassa. Huomioithan, että kampanja on jo käynnissä ja päättyy 30.11.2017 tiistaina. Tervetuloa ostoksille!


Koko Prandinan valikoima -15%

Vuodesta 1982 alkaen italialaisen valaisinvalmistaja Prandinan tuotteiden filosofia on keskittynyt muotoilun puhtauteen, minimalismiin, helposti omaksuttavaan tekniikkaan sekä kestävään laatuun. Valmistuksessa näkyvät korkealaatuisten materiaalien käyttö mm. metalliosien taivutuksessa ja sulavalinjaisissa lasikuvuissa – asioissa, joista tuotteiden tunnistettava tyyli ja tarkoin mietityt yksityiskohdat kumpuavat koko mallistoon.

Yhtenevän valaisinmalliston takana seisovat hedelmällisestä yhteistyöstä nauttivat italialaiset ja ulkomaiset suunnittelijat, jotka rikkovat valaistuksen vallitsevia trendejä ja kaavamaisia lainalaisuuksia raikkailla ideoillaan.

Kaikki Prandinan valaisimet -15% 30.11. saakka. Kysy myös Prandinan QuickShip- varastotuotteista ja entistä nopeammista toimitusajoista lisätietoja meiltä! 

Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan valmistajan kotisivuille tutustumaan mallistoihin!


Mallistot Baluna, Tilt, Arigato, Bossa ja Kelly -15%

Lampefeber on vuodesta 1990 lähtien edustanut lukuisia valaisinbrändejä joukossa mm. Marset, Fabbian, Nyta, Lumini, Studio design Italy ja GrupaProducts. Toiminnan ytimenä on asiakaslähtöisyys sekä kauniit ja toimivat valaistusratkaisut niin yksityisasiakkaille kuin yrityskäyttöön. Valaisimet ovat tunnustettu jo useilla kansainvälisillä designpalkinnoilla kuten Reddot Design Award sekä Design Plus.

Lampefeberin monipuolisen malliston mielenkiintoisimmat poiminnat löydät myös meiltä: tarjoamme Baluna-, Tilt-, Arigato-, Bossa- ja Kelly- tuoteperheet 15% alennuksella 30.11. saakka!

Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan Skannon kotisivuille tutustumaan valmistajan mallistoon!


Heti mukaan- erä Birdy- pöytä- ja lattiavalaisimia -15%

Siro klassikkovalaisin Birdy suunniteltiin alunperin jo vuonna 1952 ja lanseerattiin uudelleen Northern Lightingin toimesta vuonna 2013. Valaisin on pitkästä iästään huolimatta pysynyt uskollisena alkuperäiselle ja ajattomalle tyylilleen, johon kuuluvat kaunis muotoilu, monipuoliset väriyhdistelmät sekä hyvä käytettävyys.

Olemme varanneet pienen erän Birdy- pöytä- ja lattiavalaisimia kaikissa väreissä myymäläämme. Koska tuotteita on saatavilla vain rajoitetusti 15% edulla, olethan nopea ja tarkista valaisimien ajankohtainen saatavuus soittamalla meille 09 612 9440 tai vierailemalla liikkeessä. Valaisimen saat heti mukaasi tai niin kauan kuin tuotteita riittää.