Elina Ulvion inspiraatio Peek-peilin takana
28.2.2018
Voita liput Kevätmessuille
4.4.2018

 

Northern

Norjalainen Northern Lighting lyhensi nimensä Northerniksi ja samalla laajensi valikoimaansa valaisimista huonekaluihin ja sisustustuotteisiin. Uudesta mallistosta löytyy tuotteita 17 eri suunnittelijalta ja joukossa on mukana myös suomalaista suunnittelua, Sami Kallion Pal-jakkara ja Elina Ulvion Peek-peili. Nyt tuotteet ovat nähtävissä ja kokeiltavissa showroomillamme, alta voit bongata henkilökunnan suosikit mallistosta!

Nest-naulakko on käytännöllinen vaikkapa eteiseen, kuppiin saan laitettua avaimet, kuulokkeet ja kolikot taskunpohjalta.

 

Wired-hylly koostuu yksittäisistä hyllyistä joista pystyt rakentamaan mieleisesi kokonaisuuden.

 

 

Erityisesti mustalla sametilla verhoiltuna Oblong-nojatuoli on kaunis katseenvangitsija.

 

Elina Ulvion Peek-peili löytyy pyöreänä sekä soikeana ja on ripustettavissa erillisellä tapilla tai peilin takaa löytyvien koukkujen avulla, näin kiinnitys onnistuu myös vaakaan tai ylösalaisin! Sami Kallion pinottava Pal-jakkara on saatavissa vaaleasta ja tummasta tammesta, umpinaisella puukannella tai trendikkäällä rottinkikannella.

 

Dais toimii niin keittiössä ja kylppärissä porrasjakkarana kuin makuuhuoneessa yöpöytänä.

Tutustu showroomista tällä hetkellä esillä oleviin tuotteisiin täältä ja Northernin koko valikoimaan täältä.