Skanno Outlet
4.4.2018
OUTDOOR: B&B Italia & Minotti
15.5.2018

Charles -10 %

Antonia Citteron vuonna 1997 suunnittelema Charles-mallisto on säilynyt ajankohtaisena ja on edelleen B&B Italian yksi tunnetuimmista ja myydyimmistä sohvamalleista. Ajaton ja klassinen muotokieli tekee Charlesista pitkäikäisen kumppanin joka muuntautuu hyvin eri sisustustyyleihin sopivaksi. Tuoteperheeseen kuuluu sohvan lisäksi rahi / daybed ja sänky sekä ulkokalusteissa sohva, nojatuoli sekä upea aurinkotuoli.

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme koko Charles-malliston 10% edullisemmin huhtikuun loppuun (30.4.2018) saakka.

Tervetuloa tutustumaan Charles-sohvaan! Suunnittelijamme auttavat sinua mielellään tilaasi sopivan kokonaisuuden ja verhoilun valinnassa.

Tutustu tarkemmin Charles-mallistoon valmistajan sivuilta.