OUTDOOR: B&B Italia & Minotti
15.5.2018
OUTDOOR: Tribu, Roda & Manutti
16.5.2018

Kesäkalusteiden aika

Aurinko lämmittää ja puut ovat puhjenneet lehteen luoden ulos kauniin vehreän maiseman. Nyt on aika laittaa terassi viihtyisäksi ja nauttia kesästä! Alle olemme keränneet suosikkejamme Emun ja Ligne Rosetin ulkokalusteiden laajasta valikoimasta. Varaa maksuton tapaaminen suunnittelijamme kanssa ja mietitään yhdessä toimivia ja tyyliisi sopivia ratkaisuja kesähuvilallesi tai kotisi terassille!


Emu

EMU on italialainen ulkokalusteisiin keskittynyt brändi jolla on yli 60 vuoden kokemus takanaan. Brändin valikoimasta löydät etenkin ruoka- ja loungetuoleista useita, eri tyyleihin sopivia vaihtoehtoja.

Tutustu koko valikoimaan täältä.

EMU, Heaven-pöytä, -tuoli ja -jakkarat

 

EMU, Re-trouve -nojatuoli ja -pöytä

 

EMU, Darwin-tuolit ja -pöytä

 

EMU, Dock-sohva ja -pöydät

 

EMU, Vetta-aurinkotuoli

 

EMU, Ivy-sohva, -nojatuolit ja -pöytä

 

 EMU, Dock-pöydät

 


Ligne Roset

Ranskalaisen Ligne Rosetin valikoimasta löydät raikkaita ja moderneja, mutta silti ajattomia ulkokalusteita. He palauttavat tuotantoon yhden suosikeistamme, kauniin Serpentine-sarjan nojatuolin sekä sohvan. Sisäkalusteena tunnetusta Ottoman-nojatuolista tehtiin puolestaan outdoor-versio. Ligne Rosetilta löydät myös mielestämme parhaan maton ulkokäyttöön!

Tutustu koko mallistoon täältä.

Ligne Roset, Grillage-nojatuoli

 

Ligne Roset, Passio-sohva

 

Ligne Roset, Serpentine-sohva ja -nojatuoli

 

Ligne Roset, Elizabeth Teck -sohva ja -nojatuoli sekä Mushroom-valaisimet

 

Ligne Roset, Backpack-sohva ja -nojatuoli sekä Elizabeth-sohvapöydät

Ligne Roset, Ottoman-nojatuoli

 

Ligne Roset, Fifty-nojatuolit ja Soixante 3 -sivupöytä

 

Ligne Roset, Rope-matto ja Grillage-nojatuoli