OUTDOOR: Tribu, Roda & Manutti
16.5.2018
OUTDOOR: Pedrali, BD Barcelona & Petite Friture
18.5.2018

Kesäkalusteiden aika

Aurinko lämmittää ja puut ovat puhjenneet lehteen luoden ulos kauniin vehreän maiseman. Nyt on aika laittaa terassi viihtyisäksi ja nauttia kesästä! Arperin ja MDF Italian valikoimiin kuuluu myös ulkokalusteita. Alle olemme keränneet suosikkimme. Varaa maksuton tapaaminen suunnittelijamme kanssa ja mietitään yhdessä toimivia ja tyyliisi sopivia ratkaisuja kesähuvilallesi tai kotisi terassille!


Arper

Arper on tunnettu lähinnä julkisen tilan kalusteistaan, mutta äärimmäisen tyylikkään designin vuoksi tuotteet sopivat loistavasti myös koteihin ja ovat varmasti kulutusta kestävä valinta. Valikoimasta Leaf-sarja soveltuu kokonaan ulkokäyttöön ja muun muassa klassikko-tuolista Catifasta sekä Junosta löytyy myös outdoor-versio.

Tutustu koko mallistoon täältä.

Arper, Leaf-tuolit

 

Arper, Juno-tuolit ja Ginger-pöytä

 

Arper, Ginger-pöytä

 

Arper, Leaf -nojatuoli

 


MDF Italia

Milanon Design Weekillä pinnalla olleen japanilaisen suunnittelijan Nendon kädenjälki on nähtävillä MDF Italian ulkokalusteenakin toimivassa Sag-jakkarassa / sivupöydässä. MDF Italian mallistosta löydät myös lukuisia muita ulkokäyttöön soveltuvia tuotteita.

Tutustu koko valikoimaan täältä.

MDF Italia, Sign Matt -nojatuoli

 

MDF Italia, Axy-pöytä ja Sign Matt -tuolit

 

MDF Italia, Rock Table -pöytä, Flow Chair -tuolit ja Sag-sivupöytä

 

MDF Italia, Le Grande Table -pöytä ja Le Banc -penkki

 

 MDF Italia, Le Grande Table -pöytä ja M1-tuolit