Tunnelmia Habitaresta
8.10.2018
Haastattelussa suunnittelija-taiteilija Hanna-Kaisa Korolainen
24.10.2018

Nanimarquinan matot -20% 21.10.2018 saakka

Nani Marquina, espanjalaisen designin pioneerin Rafael Marquinan tytär, perusti Nanimarquinan vuonna 1987 tavoitteenaan luoda innovatiivisia mattoja luottaen laadukkaisiin materiaaleihin ja valmistusprosessiin. Myös suunnittelu on korkealaatuista – Nani on tehnyt yhteistyötä monien arvostettujen suunnittelijoiden, muun muassa Ronan & Erwan Bouroullecin ja Jamie Hayonin kanssa.

Upeat matot valmistetaan käsityönä materiaaleinaan villa, kierrätetty polyesteri ja kumi, silkki, nokkonen, juutti sekä mohair. Nanimarquina päätti keskittää tuotantonsa kehittyviin maihin (muun muassa Intiaan) missionaan auttaa ja kehittää paikallisten ihmisten elämää.

Tutustu koko valikoimaan ja lue lisää tästä eettisesti ja ekologisesti erittäin valveutuneesta brändistä:
www.nanimarquina.com/about/

Seuraa tunnelmia: @skannofinland #skanno
www.skanno.fi