MDF Italia tuolit: Siena ja Aiku Soft

Moooin uusi valaisinperhe THE PARTY
6.12.2018
Kuulumisia Kölnistä ja Pariisista
24.1.2019

MDF Italia Siena- ja Aiku Soft -tuolit -15%

MDF Italialle useita hittituotteita suunnitelleen Jean-Marie Massaudin luoma AÏKU SOFT -tuolimallisto sopii niin koteihin kuin toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Japanilaisten haiku-runojen mukaan nimetty AÏKU on särmikäs, mutta kevyt tuoli ympäriverhoillulla istuinosalla sekä metalli- ja puujaloilla. SIENA-tuoli on taas nuoren italialaisen (muun muassa Marcel Wandersin studiolla työskennelleen) Simone Bonannin kädenjälkeä. Pehmeämmän muotokielen omaavasta Sienasta löytyy kiinteät käsinojat, sekä metalli- ja puujalkojen lisäksi myös keinujalka. Molempiin tuoleihin on saatavilla useita verhoiluvaihtoehtoja. Tutustu tuoleihin:

SIENA

AIKU SOFT

Pyydä lisätiedot soittamalla 09 612 9440 tai lähettämällä viestiä sales@skanno.fi.

Kampanja on voimassa 30.4.2019 saakka. Tervetuloa koeistumaan tuolit liikkeeseemme!

Seuraa tunnelmia: @skannofinland #skanno
www.skanno.fi