MDF Italia tuolit: Siena ja Aiku Soft
17.1.2019

Kuulumisia Kölnistä ja Pariisista

Kävimme hakemassa alkuvuoden inspiraatiota Kölnin IMM- ja Pariisin Maison & Objet -messuilta tammikuussa. Suunnittelijamme Maria kertoi havainneensa erityisesti punaisen värin sen kaikissa sävyissä; vaaleanpunaisesta ja korallista tiilen- ja kirkkaanpunaiseen. Toisaalta luonnonmateriaalit ja luonnollisuus olivat vahvasti läsnä niin materiaaleissa kuin visuaalisuudessa. Uutuuksia saamme liikkeeseemme esille kuluvan vuoden aikana, kun juuri lanseeratut tuotteet siirtyvät tuotantoon. Tervetuloa showroomille vaihtamaan kuulumisia suunnittelijoiden kanssa ja kyselemään tarkemmin uutuuksista!

 

Ligne Roset

Ranskalainen Ligne Roset lanseeraa aina vuoden aluksi kaikki uutuutensa, kun taas muut edustamamme brändit odottavat uutuuksien julkaisua kevääseen Milanon Design Weekille. Ligne Rosetilta tuli kymmeniä uusia tuotteita, sekä päivityksiä olemassa oleviin malleihin muun muassa verhoilun, materiaalien tai mahdollisten moduulien muodossa. Katseemme kiinnitti etenkin kaunis ja kätevällä mekanismilla varustettu vuodesohva Clam, jonka veikeät ”siivet” lennättävät designin kyllä vuodesohvien kärkisijoille. Ikisuosikkiimme Ploum-sohvaan julkaistiin uusi kangas, josta erityisesti vaaleanpunainen on mieleemme. Uutuuksista löytyy myös paljon valaisimia, sohvapöytiä, maljakoita, peilejä, mattoja.. Seuraa tarkemmin uutuuksia Ligne Rosetin omilta sivuilta.

MDF Italia

MDF Italia lanseerasi Kölnissä uusia kokoja sekä materiaali- ja värivaihtoehtoja olemassa oleviin tuotteisiin. Ruokapöytänä tunnettu Tense sai uusia kokoja ja korkeuksia, jotka mahdollistavat käytön myös esimerkiksi sohvapöytänä, penkkinä, konsolina tai baaripöytänä. Viimeistelyihin lisättiin italialainen pähkinäpuu, kiiltävä punainen sekä valkoinen Carrara-marmori. Flow-tuoli sai 10-vuotisen historian kunniaksi uuden, mustalla tai valkoisella liukuvärjätyn jalkavaihtoehdon.

Minotti

 Minotti esitteli pääasiassa viime vuonna alkaneen 70-vuotisen juhlavuoden mallistoa ja lanseeraa seuraavan kerran uutuuksia huhtikuun Milanon Design Weekillä. Heiltä tuli kuitenkin uusia värejä klassikkotuotteeseensa Cesar-sivupöytään: mattamusta, metallinhohtoinen tummanharmaa sekä kiiltävä tummansininen. Aloimme myös himoitsemaan viime vuonna Milanossa uudelleen tuotantoon tuotua, vintagehenkistä Albert & Ile -nojatuolia..

B&B Italia

B&B Italia esitteli meille uudet ulkokalusteet, joissa oli selkeästi havaittavissa rentous, runsaus, kuosit ja värikylläisyys. Ruoka- ja sohvapöydissä oli pitsikuviota jäljittelevä tiililadonta ja sohvien verhoiluissa oli yhdistelty paljon värejä, raitaa ja ruutua.

Nanimarquina

Myös Nanimarquina lanseerasi uuden outdoor-malliston, jossa mattobrändin olemassa olevan malliston tuotteet (myös korkeanukkaiset matot!) ovat jatkossa saatavilla myös ulkoversioina. Materiaalia käsin tunnustelematta emme olisi osanneet sanoa, onko kyseessä ulko- vai sisäversio.. Matot toimivat kätevästi myös sisäkäytössä lapsiperheissä, ruokapöydän alla ja eteisessä helpon puhdistettavuutensa ansiosta. Voit jättää matot vaikka talveksi terassille ja huuhdella tarvittaessa vesiletkulla.

Seuraa tunnelmia: @skannofinland #skanno
www.skanno.fi