Viimeisteltyjä visioita ja aikaa kestäviä klassikkoja


Vuonna 1966 perustettu B&B Italia syntyi alkujaan Piero Ambrogio Busnellin visiosta yhdistää muotoilu yksilölliseen ja entistä nopeatempoisempaan elämäntapaan.

Selkeäpiirteiset, ajattomalla eleganssilla ja kestävyydellä silatut kalusteet ovat kehittyneet poikkeuksellisen luovuuden, innovoinnin ja teknisen tietämyksen tuloksena brändin tunnistettavimmaksi piirteeksi. Esimerkiksi ensimmäinen, massatuotantoon suunniteltu Coronado-sohva nousi nopeasti teollisen muotoilun yhdeksi tärkeimmistä symboleista: sohvan osista koottava rakenne mahdollisti kalusteiden lähettämisen nyt entistä helpommin, edullisemmin ja pienemmissä pakkauksissa ympäri maailmaa. Monimuotoisen suunnittelun toista ääripäätä edustaa Mario Bellinin Le Bambole- sohvasarja, joka koostui vain yhdestä osasta ja haastoi osaltaan huonekalumuotoilun perinteisemmät näkemykset. Myös Antonio Citterion 1990- luvulla suunnittelema Charles- sohva on yleisesti yksi mielenkiintoisimpia käännekohtia designkentällä - sen minimalistinen tyyli ja korkea kulmajalka osoittavat, kuinka tuote voi tarkkanäköisen suunnittelun tuloksena olla edelleen ajankohtainen ja raikas.

Viime vuosina B&B Italia on jatkanut yhteistyötä palkittujen arkkitehtien, kuten edesmenneen Zaha Hadidin, ja 20 muun huippusuunnittelijan kanssa mukaan lukien Naoto Fukasawa, Jasper Morrison, Jeffrey Bernett, Vincent Van Duysen, Patricia Urquiola ja Doshi Levien, jotka kaikki edustavat omalta osaltaan yrityksen palkittua ja korkealle tunnustettua muotoiluosaamista.

B&B Italian koko valikoima on tilattavissa kauttamme. Alla näet showroomissamme esillä olevat tuotteet.

Koko valikoimaan voi tututustua B&B Italian sivuilla: www.bebitalia.com/en

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa aika tapaamiseen tai tule käymään!