Tuotteet

Siena

MDF Italia

27.10.2018
Obon

Moooi

27.10.2018
Näytä kaikki

Aiku Soft

MDF Italia

alkaen204.00


Suunnittelija

Jean Marie Massaud

Valmistaja

MDF Italia

Materiaali

Jalka tammi/petsattu tammi/maalattu metalli. Istuin kangas- tai nahkaverhoilu.

Toimitusaika

8-10 vk

Mitat

55 x 58 x k.46/78 cm (useita kokovaihtoehtoja, kysy lisää)

Osastot: , . Avainsanat tuotteelle , , .

Aiku Soft -tuolit -15% 30.4.2019 saakka!

Monipuolinen ja moneksi muuntuva Aiku tulee sanasta ”Haiku”, joka tarkoittaa japanilaista kolmisäkeistä runoa. Runon lailla Aiku- tuoli on kaikesta ylimääräisestä riisuttu; jäljelle on jätetty vain oleellisimmat elementit, idean ja toimivan muodon yhdistäminen.

Aiku on saatavana koti- ja työympäristöön soveltuvana ruokatuolina tai työtuolina, puu- ja metallijalkaisena, muovi-istuimella tai kokoverhoilulla istuimella. Mallista riippuen tuoli voidaan pinota päällekkäin (max. 4 tuolia).

Alk. 204 e | Metallijalka muovi-istuimella. Värit jalassa: maalattu harmaa tai mattavalkoinen, metallinsävyt. Muovi-istuimen värit: sininen, oliivi, vaaleanharmaa, keskiharmaa.

Alk. 549 e | Metallijalka ja kokoverhoiltu istuin B. kategorian kankaalla (malli Aiku Soft). Värit jalassa: maalattu harmaa tai mattavalkoinen, metallinsävyt.

570 e | Tammijalka muovi-istuimella. Värit jalassa: luonnontammi, petsattuna kuultovalkoinen ja tummanruskea tammi. Muovi-istuimen värit: sininen, oliivi, vaaleanharmaa, keskiharmaa.

Alk. 842 e | Tammijalka ja kokoverhoiltu istuin B. kategorian kankaalla (malli Aiku soft). Värit jalassa: luonnontammi, petsattuna kuultovalkoinen ja tummanruskea tammi.

Tästä tuotteesta on myymälässämme esittelykappale, jonka materiaali ja mitat saattavat poiketa kuvan tuotteesta. Tarkat tiedot myymälässämme olevista tuotteista saat aina kysymällä meiltä lisätietoja!