Tuotteet

Andersen Slim 90

Minotti

15.10.2018
Berretto

Ligne Roset

16.10.2018
Näytä kaikki

Nils

Ligne Roset

alkaen5,926.00


Suunnittelija
Didier Gomez

Valmistaja
Ligne Roset

Materiaali
Useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Mitat
314 x 106/175 x k.43,5/89 cm (useita kokovaihtoehtoja, kysy lisää)

Toimitusaika
8-10 vk

tuotetunnus (SKU) 501-1-1. Osasto: . Avainsanat tuotteelle , .

Tyynymäisistä elementeistä koostuva Nils on rento ja houkutteleva sohvaryhmä, jonka äärelle on helppo kokoontua viettämään aikaa. Kattavasta mallistosta löytyvät kahden- ja kolmenistuttavat mallit sekä erikokoisia moduuleita, joiden avulla sohvasta on helppo koota halutunlainen kokonaisuus. Istuinmukavuutta täydentävät irralliset selkätyynyt, jotka voidaan verhoilla osittain tai kokonaan samalla kankaalla kuin sohva.

Kaikki kangasverhoilut ovat irrotettavissa sohvien tyynyistä ja rungosta. Istuinkorkeus 43,5 cm, istuinsyvyys 106 cm. Jalkojen korkeuksia kaksi: 3 cm ja 7 cm (matalampi jalka jää sohvan rungon alle piiloon).

Esimerkkihinta on laskettu kulmasohvalle A. kategorian kankaalla sisältäen irtotyynyt (1. tuotekuva). Hintaan vaikuttavia ominaisuuksia ovat tuotteen malli tai koko, verhoilukangas ja mahdolliset lisävarusteet.

Tästä tuotteesta on myymälässämme esittelykappale, jonka materiaali ja mitat saattavat poiketa kuvan tuotteesta. Tarkat tiedot myymälässämme olevista tuotteista saat aina kysymällä meiltä lisätietoja!